Füstmentesen

A dohányzás alternatívái

Ha tenni akarsz!

2022. január 03. 15:40 - VAPER

Kedves Gőzlérek!

Elkezdtünk valamit. Valamit ami reményeink szerint segíti majd a közösség, és a vele együtt élők véleményének formálását. Képzeletünkben egy tengeralattjáróban öltött testet mindaz, amit mi a tettre kész Vaperek univerzális járműveként valósítottunk meg. Ide várjuk mindazokat, akik megosztanák a saját személyes oldalunkon az általunk belinkelt cikkeket, akik valamilyen média tartalmat állítanak elő, akik szívesen fordítanának, esetleg csak beszélgetnének néha egy jót. Csatlakozzatok a tenni akarók csapatához a fedélzeten. Munkátok fontos és hasznos a számunkra, a közösség számára, hisz a következő években az EU a TPD harmadik verziójára készül. Ebben nem lesz köszönet, amit ma megtehetsz holnap már nem fogod. A terveik között szerepel az ízesítések teljes vagy részleges tiltása, a hozzáférés korlátozása, az aromák és alap összetevők szigorú szabályozása. Ha nem tudunk egy önös érdekek nélküli, céltudatos közösséggé válni, megszívjuk, és itt nem a készülékeinkre gondolok.

Ne feledjétek: az erőnk az összefogásban van, a tudatlanság és az érdektelenség a tespedés mocsarába visz, mint hajnali szellő az éjjeli ködöt.

Hogyan tudsz csatlakozni?

Irány a Discord!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fustmentes.blog.hu/api/trackback/id/tr7116802526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása